maanantai 15. maaliskuuta 2010

Edelleen

huovutuskurssilla tehtyjä esittelyssä.
Osallistuin joskus lähes 10 vuotta sitten koko lukukauden kestävälle kurssille. Sieltä on jäänyt lähes legendaksi nallen (vaihtoehtona pupu) huovutus. Nalle tehtiin kokonaan villasta vettä ja saippuaa sekä käsiä käyttäen niin kuin "Iisakin kirkkoa". Illassa tuli korkeintaan yksi käsi valmiiksi. Toisen samanlaisen saaminen oli työn ja tuskan takana. Muistan miten itseäni huvitti, kun nuoret ties monennenko illan jälkeen esittivät arkaillen toivomuksen tehdä jotain muuta välillä. Kuulin juuri, että jollakin on nalle vieläkin kesken.
Omaani laitoin vatsaan Kinder-munan kuoren sisälle pieniä kiviä helisemään. Se ei ollut ihan sallittua, mutta halusin niin. Pituutta nallella on korvasta varpaaseen 24 cm. Raajat on kiinnitetty napeilla.

4 kommenttia:

  1. Voi on se söpönen ja hyvin oot sen tehnyt ♥

    VastaaPoista
  2. Kuuluiko samaan sarjaan vielä kettu? Minä nimittäin tein Laihialla asuessa askarteluporukassa sellaisen. :) Silloin ei neulahuovutuksesta kai puhuttu vielä mitään...

    VastaaPoista
  3. Tuolloin ei ollut kettua, mutta aika pian sen jälkeen oli Rustoopuorissa myytävänä tarvikepaketti Ketusta ja varmaan nallesta ja pupustakin. Kurssia pidettiin Taitokeskuksen tiloissa Verkatehtaankadulla. Rakennus on purettu ja tontilla on Lidl .

    VastaaPoista