maanantai 30. toukokuuta 2011

Huiveja!

Vinttikirpparilla huhtikuun puolenvälin tienoilla oli jo huiveja, mutta taisivat olla siellä jossain takana piilossa.
Sanelma asettui Kissankellon edustalle esittelemään.  Samalla uudet ajolasit pääsivät kokeiltaviksi.
 Sinisävyinen salamoninsolmuilla ja kellahtavanruskean kirjava oli vartavasten kirpparille tehtyjä. Pöydällä oleva aprikoosihuivi on ensimmäinen ja aikaisemmin valmistunut, taisi olla joku lahja Sanelmalle.
 Roosahtavaan huiviin Sanelma tykästyi ja halusi itselleen. Onneksi Kirpparilla ei mennyt sitten mitään kaupaksi. Sanelmaa kauhisti alun alkaenkin, kun mitään uutta ei saisi olla myynnissä.  Toisaalta miten kauppa olisi käynyt, kun kukaan ei ollut myymässä, kun asukkaista vain Kustaa olisi läpäissyt (näyttely)ehdot. Mutta kuka olis saanut  Kustaan puhutuksi kirpparimyyjäksi. Ei kukaa ikimaailmas!
           Sanelma muisteli vaatekaappiaan, eikö tosiaan löydy yhtään kesäisempää?  Ei mitään bikinejä...Sanelma lehahtaa punaiseksi, muistui mieleen ne nakukuvat sieltä    jostain ..........

2 kommenttia:

  1. Sanelman kaikki huivit ovat tosi kauniita. Minunki pitäisi opetella tuo salomoninsolmu. Silla saa tosi kauniita huiveja.

    VastaaPoista
  2. Minikoossa salomoninsolmun tekeminen on varmaan aika hankalaa. Täytynee kokeilla joskus. Kivoja huiveja. Emilia on tykännyt omasta huivistaan. Kiitos vielä siitä.

    VastaaPoista