torstai 22. huhtikuuta 2010

Iloisia uutisia!

Sanelma ja Kustaa ovat palanneet kylpylämatkaltaan Kivitipusta muutama päivä sitten. Kustaa ehti jo pistäytyä Kansalaisopiston näyttelyssä viime sunnuntaina. Joku lienee huomannut, että oli tälläytynyt pyhävaatteisiin. Alkuun halattiin kotomiehet Emma ja vauva sekä Osmo ja serkun Likka ja tietenkin kissat ja puudelit ja uusin tulokas Rooppe Rusakko, joka oli kotiutunut heidän poissaollessaan. Sanelma kiirehti sanomaan: "Ennenkuin Emma laitat kahvia tulemaan, kerromme uutisia. Kävimme lomamme aluksi Komialla Kirkolla ja siellä sakastissa meidät vihittiin." Seurakuntatalo on parhaillaan remontissa ja olishan se ollut mahdollista siellä Tarossa, mutta ku molemmat tietävän vain sen aikaisemman historian. Tosin nyt Taroa hoitaa seurakunta. Samalla hoitui mukavasti Kustaan sukunimi asia. Kustaa kun aikoinaan lähti Kanaattaan, niin siellä, kun ei tunneta kirjaimissa lainkaan noita äätä ja öötä, Kustaan nimestä tuli Marinpa. Siis nyt tässä on aviopari Sanelma ja Kustaa Marinpää.

Seuraavaksi Sanelmaa vietiin Kustaan mökille. Remonttia pitää tehdä ennenkuin voidaan muuttaa. "Mikä kiire tässä, valmiissa maailmassa!" on Kustaan lenpilauseita.

"Onneksi saatiin teidät kotiin", tuumaa Emma. "Pelkäsimme teidän juuttuneen jonnekin ulkomaille Islannin tulivuoren syöksemän tuhkan takia, kun ei kuulunut mitään."

5 kommenttia:

 1. Vai tämmöistä! Onnittelut nuorelle parille.

  VastaaPoista
 2. Voi olipas uutinen.Onnea nuorelle parille. Siis nyt uusia hommia kun alkaa remontti.

  VastaaPoista
 3. Vai tällaisia yllätyksiä - paljon onnea onnellisille! :D

  VastaaPoista
 4. Aikansa tuumailtuaan, Kustaa pani toimeen!
  Onnea heille!

  VastaaPoista
 5. Kyllähän se piti arvata, että jotain Kustaalla on mielessä, kun oli niin tyytyväisenä kansalaisopiston näyttelyssä. En kyllä tuolloin aavistanut aihetta. Onnittelut nuorelle parille ja mukavia yhteisiä hetkiä remonttiprojektiin!

  VastaaPoista