sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Pientä

talonvahtia kävivät Sanelma ja Kustaa katselemassa eräässä kennelissä tapahtumarikkaalla kylpylämatkallaan. Sanelmaa alkoi mietityttää Marinpään kaukainen sijainti. Lehdistä kun saa lukea vähän väliä oudoista kulkijoista ja häiritsijöistä. Koiran voisi kouluttaa ilmaisemaan asiattomien vieraiden liikkumiset. Pentu luvattiin toimittaa luovutusiän saavuttaneena ja rokotettuna.
"No on.. on tuolla kokoa.. ilvekseltä enempi näyttää.. Väriätä se pitää... " tuumattiin ja ihmeteltiin.
" Hyvä vahti siitä tuloo ja nimeksi pannaan Huskii" lopetti Sanelma topakasti kaikki jahkailut.

Piski löytyi lauantaina Pohjan koulun vanhempainyhdistyksen järjestämältä peräkonttikirppikseltä ja pussillinen kaikkea muuta mukavaa, joista kuullaan ehkä myöhemmin, hintaan euro ja 50 senttiä.

4 kommenttia:

 1. Voi nyt huomasin että heidän kotinsa ikkunasta näkyy Lakeudenristin kirkko. Hieno talovahti ja varmaan tuntuu mukavalta seuralaiseltakin. Kuinkas kissat suhtautuu?

  VastaaPoista
 2. Täälläpä oli mukavaa vierailla. Niin paljon kaikkea kivaa ja kaunista! :)

  VastaaPoista
 3. Ah, löysin blogisi juuri, onpas kiva! Täytyykin laittaa oikein suosikkilistalleni siinä toivossa, että nakisin vielä lisääkin nalleja! Olen muutaman tehnyt itsekin, ja toivoisin NIIIN kovasti uutta nallekurssia!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti on parempi vahti kuin meillä. Haukkuu ja huutaa kaikki tuttavat, vaan kun polkupyörävaras kävi yöllä, oli visusti hiljaa :)

  VastaaPoista