tiistai 28. syyskuuta 2010

Kiirus

tarkoittaa, että on kiireesti tehtävä jotakin.Kustaa muisti ja hoksasi, että Kissankellon liepeille on kotiutunut kesy erikoinen joutsen. Ja , kun juuri kuulimme Huldan olevan säikky joutsenille, on toimittava. Kustaan on lähdettävä Marinpäähän viemään uusia pläkkisankoja ja samalla siinä vaivihkaa mukana menee myös joutsen.
 
Joutsenen elely onkin paljon helpompaa Marinpäässä, jossa on tilaa ja toistaiseksi hyvin hiljaista.
Pläkkisangot tei Magnum Temptation Fruit- pahvipakkauksesta ja pätkästä ohutta nippelirautalankaa.

4 kommenttia:

 1. Kuinkas se Hulda joutsenia pelkää, vaikka on Joutsenlammessa tanssinutkin? Ettei vaan Kustaa käsittänyt jotain väärin? Vai minäkö käsitin...?

  VastaaPoista
 2. Asiasta kukkaruukkuun... eli löytyykö sinulta kaavoja vielä tuohon Pietu/peikko-nukkeen? Olen Benita Suomelta asti kysellyt kaavoja mutta hän ei tunnistanut koko nukkea. Olisin syvästi kiitollinen kaavoista ja ohjeista.... Terv Susan

  VastaaPoista
 3. Kysymykseesi Susan, Pietun ohjeet ja kaavat on julkaistu Suuren käsityö(kerhon) lehdessä syyskuu 1979. Mulla on kyllä kaavat tallessa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksestasi Heleena!
  Sinnikkäällä etsinnällä sain kuin saikin (tai olen siis saamassa) kaavat erään keskustelupalstan kanssa. Jos jostain syystä ne eivät tulekaan niin otan sinuun uudestaan yhetyttä. Terv Susan

  VastaaPoista