lauantai 15. tammikuuta 2011

Nuutti vei

joulun mennessään. Ilkikurisia nuuttupukkejakaan ei käynyt kinumassa viimeisiä jouluherkkuja ja kirpeitä juomia.  Nämä kun, jos eivät saaneet mitään,  uhkailivat tekevänsä pahojaan mm. navetassa eläimille. Tosin lehdestä luettiin muutamaa päivää ennen Nuuttia  pahanteoista kahdella eri paikkakunnalla lähiseudulla. Olivat päästäneet lehmät  irti  ja ajaneet osan ulos pakkaseen paleltumaan. Tekijöistä ei ole havaintoa.
Sanelma sai joulupukilta lahjaksi kasvihuoneen,  ison sellaisen,  pihalle laitettavan. Kustaa on sitä koonnut ja olihan se tuonne lumihankeen laitettava näytille, kun aurinkokin hiukan pilkisti, varjoista sen huomaa.
Toki Kustaalla oli apulaisia mukanaan, Pikku-Tutta ja Pystykorva.

Kohtahan se alkaa, siementen istutus ja taimien kasvatus kesää varten...

4 kommenttia:

  1. No on sielläpäin ollut nuuttipukkeja liikkeellä! Kasvihuone vaikuttaa oikein lupaavalta. Ja kuinka jaksankaan ihastella puhtaalla lumella kimaltelevia auringonsäteitä. Kevättä odotetaan täälläkin.

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka soma kasvihuone onkaan. Ihana nähdä miten se kesän aikana kukoistaa.

    VastaaPoista
  3. Minäkin huomasin uutisen mokomista nuuttipukeistä. Hyi! Mutta kasvihuone on komea ja kestää paremmin kuin esimerkiksi meidän pihan kasvihuone. Katto on jo lytyssä.

    VastaaPoista