maanantai 21. helmikuuta 2011

Kiinnostaako Sinua

vanhat kartanot ja niiden sisustus. Ähtärissä on myynnissä Inhan Ruukinkartano Pytinki.
Kuva on kohteen ilmoittajan West Housen etusivulta ja tästä   linkistä     pääset esittelytietoihin, jonka lopussa on linkki "virtuaaliesittely", jossa voit ihailla kartanon upeaa sisustusta.
Olen pyörinyt ympäriinsä, huoneesta toiseen ja takaisin, ihaillut ja ihaillut........
Olisipa tuo mininä!

6 kommenttia:

 1. Voi mikä harmi, että me ehdittiin jo tekemään se vuokrasopimus ihan toisesta asunnosta... Kelpaisi mullekin! :D

  VastaaPoista
 2. Me muutamme tuonne vaikka heti! Tosin siellä on todennäköisesti hurjan kylmää, koska ne pikkuruiset sähköpatterit eivät pidä huoneita kummoisen lämpöisinä. Mutta me teemme siitä kesäkartanon!

  P&P

  VastaaPoista
 3. Voi todella upea kokonaisuus. En kumminkaan pitäisi siellä asumisesta. Mutta nukkekoti ihmisille hyviä ideoita kartanomaiseen huvillan. Jos minä olisin nukkekotia rakentava juuri tuollaisen laittaisin itselleni. Rakastan tuon kartanon seiniä, kattoja ja ikkunoita, niissä on tosi upeita yksityiskohtia.Nautinnolla katselin kolmeen kertaan ♥

  VastaaPoista
 4. Täytyy tunnustaa, että ensimmäisten sisäkuvien tuoleilla istumisesta on ihan omakohtaistakin kokemusta mutta siitä on aikaa parisenkymmentä vuotta. :) Enpä muistanutkaan, kuinka upea tuo sisustus oikein oli. Kiitokset linkistä! Mielelläni minäkin näkisin tämän miniversiona.

  VastaaPoista
 5. Nukkekotina tuommoinen kartano olis kyllä makee. Kartanon virtuaaliesittelyä katsoo kyllä useankin kerran ihan horrossa.

  VastaaPoista
 6. Kiinnostaa toki vanhat kartanot ja puutarhat.
  Toivotaan että Ähtärin kartano aukeaa suvi aikana turisti käyttöön.
  Ruukit ovat siitä mielenkiintoisia että niissä on torpparirakennuksia ja käsityöpajoja joista muodostuu pieniä kyliä.

  VastaaPoista