perjantai 25. helmikuuta 2011

Kurssituotoksia

jokunen viikko takaperin tehtiin kukkapöytiä. Illan kurssiaika on niin lyhyt, että lopulta en ehdi tehdä valmmiksi asti yhtään, kun haluaisin tehdä niin monennäköistä ja aloitan monta.
Sanelma ja Kustaa ovat istahtaneet sohvalle takan ääreen ja oikealla puolella on kukkapylväs.
Pylväässä on putkilon ympärille liimattu aaltopahvia ja ylä-  ja alapäässä on palanen balsaa ja jotain levyä. Kukat ruukkuineen ovat kirpparilöytö  ns."sisustustaulun"  sisältä.
 
Tässä kukkapöydässa on grillitikkua ja vaneria. Alimmassa kuvassa on kukkapöydälle kokeiltu seinäamppelissa riippunutta huopakukkasta.

Sanelman mielestä kukkapöydällä kuuluisi  ehdottomasti olla Asparagus, joko Unelma tai Hienohelma. Kustaa lupasi, kuuliainen ja hyväntahtoinen, kun on, kulkea kaupungilla valppaana kukkakauppojen valikoimia katselemassa. Markettien siemenosastojakin on jo avattu, tiesi Kustaa kertoa, kun Sanelma epäili takäläisten kukkakauppojen myyvän vain eioota.  Aivan pakkohan se on jostain löytää!
      
Maaliskuu jo maata näyttää, sanoo vanha kansa. Kustaa muisti kasvihuoneen vaativan kohta jo sisustamista, jotta saadaan kevään kylvö- ja istutushommat käyntiin.

2 kommenttia:

  1. Voi oletpa tehnyt söpösiä kukkapilareita. Sinulla on paljon kukkiakin erimoisia.

    VastaaPoista
  2. Hienot kukat olet hankkinut ja tehnyt näihin kukkapöytiin. Näyttää tosi hyvältä! Kasvihuonejutut ovat minullakin jo mielessä ja olen lueskellut siemenhinnastoja.

    VastaaPoista