keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kuvattavana

olisi kurssilta valmistunut pyyheliinateline peittoineen, mutta sijoituspaikka ei ole selvinnut, joten täytyy vain kyhätä ja raivata jonnimoinen paikka. Sanelma on sitä mieltä, että nyt voisi olla joku muu jo vuorostaan esittelemässä vaikkapa Hulda. Mutta missä Hulda on? Kukaan ei oo nähnyt aikoihin...
Tarkistetaan kuvista. On ollut paikalla Uuden Vuoden toivotus -kuvassa. Kustaa muistaa, että Hulda oli innostuneena lähdössä suomentunnille Opistolle, joskus, olisko ollut tammikuun alkua.
Nyt etsitään joka nurkka ja kaikki mahdolliset paikat.
Kuvassa esittelijänä on Sanelma ja hän  on laittanut oikein esiliinan päälleen. (Yksi Kindermuna näkyy pyörineen lattialle, voi, voi..)
 Huldaa vaan ei näy eikä kuulu, mutta pitkän miettimisen jälkeen tuumattiin, että hän on varmaan poikennut jonkin opiskeluystävän luokse ja maailmanmatkaajana ei ymmärrä, että pitäisi ilmoittaa kotiin olinpaikastaan.

1 kommentti:

  1. Juu, tätä me olemme epäilleet. Ei ole Huldalla ihan puhtaat jauhot pussissa. Kannattaa tarkistaa, löytyykö enää edes kapsäkkiä vai onko Hulda pöytähopeat kainalossa jatkanut matkaansa.

    Näin epäilevät Pirjo ja Purjo

    VastaaPoista